Юридические услуги в Киеве


Можно ли вернуть пылесос обратно в магазин?? - Юридический Форум Украины, Киев

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Юридический Форум Украины, Киев » Разные юридические вопросы. » Потребители Украины. » Можно ли вернуть пылесос обратно в магазин??
Можно ли вернуть пылесос обратно в магазин??
ЧайкаДата: Воскресенье, 07.11.2010, 14:30 | Сообщение # 1
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 1
Репутация: 0
Статус: Offline
Подскажите,может кто сталкивался...
вчера купили пылесос Филлипс...все в нем классно и мощность и дизайн и т.д..
...НО бьеться статистическим током ,причем очень сильно...
подумали что первый день работы...спокойно отнеслись, но сегодня трухануло меня от шланга очень сильно..и поднося через каждые две минуты телескопическую трубку к батарее не вооруженным глазом виден разряд...
могу ли я вернуть пылесос обратно в магазин??ведь им уже пылесосили...там фильтры в пыли....спасибо
 
ГостьДата: Среда, 02.03.2011, 07:49 | Сообщение # 2
Группа: Гости





я тоже купил вчера томас и тоже бьёт током,и не знаю,и тоже ищу ответ,могу ли я его вернуть,семья отказывается пылесосить.
 
LAWEXPERTДата: Четверг, 03.03.2011, 15:04 | Сообщение # 3
Лейтенант
Группа: Пользователи
Сообщений: 13
Репутация: 6
Статус: Offline
Чайка и Гость, відповідно до викладеної Вами ситуації, можу пояснити, що Ваші права споживача закріплені Законом України ,,Про захист прав споживачів,,(надалі Закон).
В Україні інують громадські організації з захисту прав споживачів до яких Ви маєте право звернутись для захисту своїх прав або самостійно захищати свої права.
Для захисту своїх порушених прав Ви в першу чергу повинні мати товарний чек на пилосос, який підтверджує факт покупки та гарантійний талон, який надає можливість подальшого сервісного обслуговування придбаного товару у разі необхідності.
Зазвичай термін гарантії встановлюється конкретним виробником товару та зазначається у його експлуатаційних документах.
Частиною 1 ст.4 та ч. 1ст. 14 Закону закріплено, що споживачі під час придбання, продукції, яка реалізується на території України, для задоволення своїх особистих потреб мають право на належну якість продукції та обслуговування, безпеку продукції. Право на те, щоб продукція за звичайних умов її використання, зберігання і транспортування була безпечною для його життя, здоров'я, навколишнього природного середовища, а також не завдавала шкоди його майну.
Відповідно до того, що пилосос при роботі створює статистичний струм, який унеможливлює використання приладу за призначенням та створює небезпеку для життя і здоров`я користувача необхідно встановити чи є це істотним недоліком товару.
Для цього необхідно звернутись до сервісного центру за гарантійним талоном, який повинен надати Вам підтверджуючий документ про неможливість здійснення ремонту виробу та неможливість усунення недоліку.
Тільки після цього відповідно до п. 12 ст. 1 та ст. 8 Закону Ви маєте право вимагати від Продавця розірвання договору та повернення сплаченої за товар грошової суми.
Зазвичай на ім’я директора підприємства, який здійснював продаж, надсилається рекомендованим письмом із повідомленням про вручення Претензія в якій викладається ситуація із посиланням на нормативно-правові акти, якими передбачено Ваші права та із додатком документів на підтвердження (чек, гарантійний талон, висновок сервісного центру).
Копію претензії із копіями документів додатку залишаєте собі на випадок відмови Продавця задовольнити Ваші вимоги.
Крім того, у разі неотримання відповіді, або відмови у задоволені вимог, відповідно до ст.22 Закону Ви маєте право звернутись до суду для захисту своїх прав.
 
ГостьДата: Вторник, 07.06.2011, 18:14 | Сообщение # 4
Группа: Гости





я купил пылесос самсунг и узнал что он не тех характеристик которые мне нужны могу ли я вернуть его обратно???
Спасибо.....
 
АнтониночкаДата: Вторник, 21.06.2011, 18:23 | Сообщение # 5
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 5
Репутация: 0
Статус: Offline
Выимеете полное право поменять товар.Если не поменяют ,то обращайтесь.
www.jaloba.com.ua
 
ГостьДата: Пятница, 08.07.2011, 23:14 | Сообщение # 6
Группа: Гости





да а если попробовал пылесосить а фильтр уже грязный, значит шансов нет вернуть? проблема что не понравилась его сила всасывания, слабый. Как тут быть? подскажите кто может. пользовались 1 раз.
 
ЖекаДата: Вторник, 18.10.2011, 13:18 | Сообщение # 7
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 1
Репутация: 0
Статус: Offline
вернуть можно главное что бы был чек и гарантия у меня была проблема нашла себе адвоката http://rabota.bezgazet.com.ua/kiev/0003183_1.html который мне все это культурненько все сделал. biggrin biggrin biggrin biggrin angry и у меня сейчас хороший пылесос такой же марки.
 
infomotuДата: Пятница, 30.12.2016, 20:05 | Сообщение # 8
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 4
Репутация: 0
Статус: Offline
да можно )
 
Юридический Форум Украины, Киев » Разные юридические вопросы. » Потребители Украины. » Можно ли вернуть пылесос обратно в магазин??
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Пятница, 29.03.2024, 05:07
Приветствую Вас Гость

Форма входа

Статистика

Наш опрос

Возникалали у Вас необходимость в юристе в нерабочее время?
Всего ответов: 133